Агенство недвижимости Санта Кристина

Агенство недвижимости Санта Кристина

(+34) 972 835 266
(+34) 664 870 881

 

Ексклюзивные дома

Вилла в елегантном стиле в Гольф Санта

Номер 1204

Дом
Санта Кристина / Гольф Коста Бр

Площадь земли: 2231 m2 / Площадь проектирования: 328 m2

Ванные комнаты 3 Комнаты 4 695.000€

Санта Кристина Даро, Гольф Коста Брава,

Номер 1761

Земельный участок
Санта Кристина / Гольф Коста Бр

Площадь земли: 11871 m2 / Площадь проектирования: 0 m2

Ванные комнаты n/a Комнаты n/a 815.000€

Санта Кристина де Аро, Коста Брава, вил

Номер 1311

Дом
Санта Кристина / Бель -Йок II

Площадь земли: 5000 m2 / Площадь проектирования: 306 m2

Ванные комнаты 4 Комнаты 5 995.000€

Finques Santa Cristina - Real Estate Santa Cristina d'Aro (Costa Brava)

Finques Santa Cristina S.L. is represented by Real Estate Agents registered by the College of Real Estate Agents of Catalonia under AICAT nº 1763. Professionals in the property sector with over twenty years of experience. Finques Santa Cristina S.L., will provide you with all the advice needed for the legal, urbanistic and commercial aspects of a correct transaction concerning your property or rental. Finques Santa Cristina S.L. also offers complementary services to property owners for the obtention of occupancy certificates, energetic certificates, urban procedures, management and advice on projects, contracting and the follow-up of building and refurbishing.  Other services include maintenance jobs, cleaning of houses, gardening, clearing plots of land, etc.

 

Weather Underground PWS ISANTACR104

 

Serveis i tràmits

 

Cèdules habitabilitat

Tramita l'obtenció de cèdules habitabilitat i certificats energètics. Obligatoris per Llei per la venda o Lloguer de qualsevol habitatge. Assessorament i gestió de tràmits Notarials i al Registre de la Propietat per a la Compra-Venda o la regulació de les inscripcions registrals.
Assessorament i gestió dels tràmits per a l'obtenció de permisos i llicencies davant l'administració. Gestions amb les companyies subministradores de serveis.

 

Disseny de projectes

L'assessorem en el disseny de projectes d'obra nova i rehabilitació, i proporcionem els millors tècnics i industrials segons els tipus d'obra a executar, proporcionant els pressupostos més ajustats de preu valorats per la qualitat i l'eficacia a més del nostre seguiment de les obres.

 

Professionals de la neteja

Proporcionem els millors professionals de la neteja. També podem cuidar-nos dels  manteniments , reparacions i el control de l'habitatge  durant els períodes en que els propietaris estan absents..

Copyright © 2016 Tots els drets estan reservats - Finques Santa Cristina, S.L. Avis legal - Política de privacitat